Påsken

 
Världens gladaste pojke busar med farmor
 
 
Äta grus är det roligaste som finns tycker Theo, mamma inte lika mycket. Haha!
 
 
För att distrahera lillpojken från sitt grusätande plockade mamman i huset fram påskägget. Det var dö-kul tyckte Theo och smakade av marie-kexen, majskrokarna, smoothien, lekte med leksakerna och pilla på nya flaskan ♥
 
 
Mammas stora hjärta ♥ Har börjat gå några steg utan stöd, säger Dä och pekar (där) och säger tat (tack) varje gång man ger honom något. Hur snabbt går inte tiden då?!
 
 


Emilios dop

Kanske världens finaste familj. Älskling, Jesper, Peter, Mamma och så lillkotte - trygg i mormors famn i väntan på att cermonin ska börja. Grötkladd i ansiktet och nyvaket burr, men ändå världens finaste. 
 
 
Och så kom dom! Världens finaste lillkottar, den ena trygg i pappas famn när alla människor stirrar. Emilio svarade med att leverera världens bästa humör och log och allt som hände. Och så finaste Malou, trygg i mammas famn, lite mer misstänksam mot alla folk dock ;-)
 

Dessa människorna älskar jag mer än livet själv, min familj. Oavsett vad kommer dom alltid vara min familj, min trygghet och de personerna jag kliar mig i naveln med och skrattar. Finast i världen är dom. 
 
 
Malou häller upp vattnet, klarade hon alldeles perfekt även om prästen fick sig en liten dusch på köpet och vi andra kämpade för att hålla emot fnisset. Stolt som en tupp för att hon med mammas lov fått leka med vatten.
 
 
Lillebror kan inte vara sämre, det var ju trots allt hans dag. Det firade han med att plaska friskt i vigvattnet ♥
 
 
Alltså ser ni? Hur bedårande är hon inte?! I sin bakelse-klänning, kammad i håret och med för stora skor. Denna tjej stal sin mosters hjärta samma sekund som hon kom till världen och hon ger mig fortfarande de där stolta-fjärilar-i-magen-känslorna när hon bjuder på en puss, gör en grimars eller säger att hon vill åka till "Ina". Mosters bästa tjej!
 
 
Och så stiligaste killen på hela dagen. Emilio Rolf Lindgren, det finns ingen tryggare, gladare och snällare bebis. Han skiner som en sol när man kommer och ska ge sina blöta pussar ♥
 
Tack för en alldeles underbar dag med fint dop, god fika och perfekt avslutning med smörgåstårta hemma i soffan, vi älskar er och ni är bäst!
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!