Återkontroll

Hallå där i blåbärsskogen!
Varit på efterkontroll hos barnmorskan, och det var finfina nyheter. Alla värden var strålande, och barnmorskan sa att det inte syntes att jag fått barn. Hon tyckte att jag hade återhämtat mig ovanligt bra och tyckte det var synd att jag inte kom nästa vecka för då skulle hon ha student på plats, och hon ville visa hur bra det kan gå. Haha! Så nu är det fritt fram att träna, blir till att gå ner till sats och köpa mig ett kort. Tänkte börja gå på lite pass men även träna lika styrka så jag får lite rygg och magmuskler :-) Jag har ju gått ner 20 kilo så nu ska sista 4 kilona bort plus att jag ska stärka min kropp. Känns så otroligt skönt att allt var så bra som det var. Det firar vi med en energidricka och lite slapp i soffan innan det är dags att bege sig igen!
 
 


Helgen

 
Denna helg har varit så bra, både för bebis och mamma. Vi har nämligen både gjort saker som varit skoj men även passat på att vila. Det känns som att senaste tiden har livet flygit på i en väldans fart och har det inte varit det ena så har det vart det andra. Men nu har vi passat på att mysa med vår lilla kille och det är väldans vad han växer snabbt. Den 2a September skrattade han första gången, då ca två månader gammal bara. Och nu skrattar han lite hela tiden när man busar med honom. Det där bubbliga mysiga bebisskrattet. Då verkligen spricker kroppen av lycka när ens lille bebis skrattar å mår bra ♥
 
 
Galna tanten är namnet på favoritleksaken. Den är himla bra att hålla i och så smakar den gott låter Theo hälsa. 
 
 
Tränar gör vi mest hela tiden. Theo rullar från rygg till mage utan problem, så nu får vi passa oss :-) Tydligen börjar man vända från rygg till mage vid 5-6 månader generellt så nog allt är han lite tidig vår prins, men de säger ju att är man tidig med det ena är man sen med det andra. Men i mitt tycke har det mindre betydelse, så länge barnet mår bra och utvecklas i sin egna takt ska man inte lyssna på vad alla andra säger.
 
Och så kan man göra så sin mammas hjärta slår dubbelslag genom att bara finns till ♥ Älskade plutt!


Hoppsan!

Här var det hiiimlans tyst. Men vi har haft så himla mycket att stå i. Skolan, Theo, dop, upp till Västerås på bröllopsfest och mormor-mys, gårdsköp och ja - en hel del helt enkelt. Men nuså är vi igång igen :-) 
 
Ja det största som hänt är väl egentligen att vi köpt gård, den 14 februari flyttar vi från malmö ut på landet till en otroligt vacker gård ♥ Här ska vi nog absolut trivas!
Jag har blivit moster för andra gången, älskade Emilio ♥
Och så måste jag såklart visa vad fint jag beställt till Theo ♥
 
 
 


söndag

Goddagens! Sitter i soffan och pustar ut lite. Tanken var att vi skulle spela golf idag men Theo är kinkig så Daniel fick åka utan oss :( men det gjorde inte så mycket för då fick jag lite egenmys med mitt lillhjärta plus att jag hann städa här hemma. 
 
Theo fick ett bärsele bland annat av sin farmor i doppresent och jag älskar den! Jag har dammsugit, skurat golv, dammat av alla ytor och diskat - med en nöjd bebis i famnen. Först var han vaken och jollrade lite sen fick han nappen och slocknade direkt. Så sov han säkert en halvtimme i min famn innan jag la ner honom :-)  nu ska vi hem till farmor och äta samt gå igenom kontraktet som skrivs imorgon. Iiih så spännande! 
 
 


Inredningstankar

Godkväll! Får passa på att sitta vid datorn lite när Theo sover ;-) 
 
Men frågan är hur mycket man själv får sova nu närmsta veckorna? Det är nämligen så att på måndag skriver vi kontrakt på en enormt fin (och stor!) gård. Vi köper den med förbehåll, alltså att om Anette lyckas sälja sitt hus så är gården vår. Det är verkligen perfekt, ett eget mindre hus till Kristoffer, det stoooora boningshuset går att dela av alldeles perfekt så Anette får en del och vi en del, det ska bara sättas upp nya ytterdörrar och kök hos Anette och så har vi som ett "parhus". Det finns ett stort stall som ska göras om till verkstad till Kristoffer och enormt mycket mark. Även ett gästhus när familjen kommer så de ha sitt "egna space" så att säga. Tänka sig att vår lille pys får växa upp vid natur, ha ett eget rum, kunna leka på tomten, ha en pool, grilla på sommaren och hänga inne hos farmor. Det pirrar i hela kroppen, nu måtte vi få sålt Anettes hus bara så är det vårt. 
 
Och så behöver vi inte känna någon stress. Vi kan skaffa massor med barn och ändå ha plats för dem ;-) Haha! Just nu bor vi ju i en tvåa och det känns som vi börjar växa ur den, så det kommer bli underbart med gård på landet. Men detta gör ju också att inredningstankarna snurrar i huvudet. Det ska bli så roligt att få inreda huset, och framför allt Theos rum. Detta är lite tapeter jag kollat på till honom, något i denna stilen har jag tänkt mig.
 
 
Och så ett fint matbord med plats för sex stycken så att vi får plats även om vi har gäster. Så vill jag ha en fin kökssoffa. I hallen vill jag ha en skänk och ovanför vill jag hänga en stor spegel. Och så skoställ i stål. Fy tusan så bra det här kommer bli! 
 
 
 


Piiiiirrr i magen

Hallå där i blåbärsskogen!
 
Idag började skolan igen, och jag måste helt ärligt säga att det inte var med så himla tunga steg jag gick i morse. Jag var beredd på två ångestfyllda timmar men icke! Jag pussade mina prinsar hejdå och så smög jag iväg när de sov. Sen när jag kom hem hade de precis vaknat och Daniel skulle värma på mat, men de behövdes ju inte för mamma-mu hade hunnit hem :-) 
 
Sen var vi iväg på visning igen och jag tror tamesjutton vi har hittat rätt. Theo låg i min famn hela visningen och han började skratta (!!) fleeeera gånger, hela promenaden runt marken så låg han och sa "höhöhöh hahaha" och så log han med hela ansiktet. Så kul att han gör framsteg nu. Nu ska alla andra pusselbitar med köpet falla på plats bara men vi tänker nog ge det ett försök iaf. Men det lär ju visa sig huruvida det blir gårds-köp eller ej. 
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och så blir de skola imorgon igen, pöss! 
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!