Dött och dödstrött

Ja bloggen kommer ju lite i sista hand nu förtiden. Men det känns ändå okej. Vi har iallfall varit i Köpenhamn med fina Sara, John och Douglas. Och så har vi grillat massor med god mat. Vi har myst med bebis i mängder och springer på visningar. Vi har varit på banken och skaffat oss ett lånelöfte så nu kan vi köpa bostad, nu ska man bara hitta drömmen också. Känns pirrigt att det är så stora belopp man faktiskt har med att göra och tänk så gör man en riktigt dum affär? Men sålänge man känner att man hittat hem tror jag det blir bra, och hur kul att inreda Theos rum?! 
 
Och jag förstår verkligen när mammor säger att de inte hinner göra så mycket i hemmet om dagarna. Idag har Theo velat ligga i famnen konstant, han har sovit korta stunder och sedan vaknat igen. Och så har han blivit förbannad när man suttit still. Jag hade verkligen inte hunnit göra något idag och även om jag hade fått en timme över hade jag velat använda den till att sova kan jag lova.. Men min fina bebis sover redan rätt bra på natten iaf, det tackar vi för och uppskattar. Älskade älskade skitunge! ♥


Mammas sötnos!

Haha alltså hur söt är han inte? Detta är alltså idag, precis innan han somnar i min famn. Handfläkten bakom ryggen som blåser i full fart för att ständigt kylas ned. Så har hela vår dag sett ut, kyla bebis med fläkt konstant och då har han varit lika glad som alltid :-) Dessutom har vi varit och köpt persienner och satt upp i vardagsrummet nu så man kan vara även här inne, solen lös ju rätt in tidigare. Men nu så! 
 


Värme

Jag tycker så synd om min lillfis.. Han är så himla påverkad av värmen och såfort det kommer en dag som denna så märker man att han tycker det är skitjobbigt. Vid lunchtid träffade jag och Theo Johanna och gick en långpromenad i bokskogen, sen åkte vi och åt glass. Theo har varit vaken till och från hela dagen och nu ikväll har det varit omöjligt att få honom att somna. Han är vaken fortfarande. Jag har ammat, vi har gått runt med honom, låtit honom ligga i sin säng, fläktat honom med handfläkten, gått med vagnen och vi har verkligen gjort allt men han har varit så ledsen. Det gör ont i mammahjärtat och jag känner mig verkligen usel när min bebis skriker och jag inte kan få honom nöjd och tillfreds igen.. Och det är BARA när det är supervarmt ute som han blir såhär. Och det som gör att jag får ont i magen är att morgondagen ska bli minst lika bra och lite till... Stackars älskade Theo, vi får gömma oss inomhus och be till gudarna att det inte blir allt för vamt här inne om vi inte öppnar nå rullgardiner och så. 
 
Igår sov han såhär mysigt, idag - not so much. 
 


En eftermiddag i Falsterbo

 
När älskling kom hem packade vi in oss i bilen, hämtade svärmor/farmor och åkte till Falsterbo. Det har verkligen varit en perfekt kväll och det finns inte många saker som är lika härliga som svenska sommarkvällar ♥
 
 
Som mamma måste man vara duktig på att göra två saker samtidigt. Som här - gosa med bebis och äta kvällsmacka.
Gosa med pappa är också mysigt!
Det var helt perfekt med parasoll! Så har vi även köpt handfläkt så om det skulle bli varmt där under så kan man kyla ned ändå :-) 
Filosoferar om livet med pappa ♥
Älskling vågade till och med bada
Sen somnade Theo gott i min famn, fortsatte sova i vagnen och sen hela vägen hem. Och så sover han fortfarande. Mammas myskille! Får se när han vaknar och vill ha mat igen, hihi
 
Eftersom Daniel har två veckors semester till nu (wiiho!) så blir det nog stranden imorgon också, har för mig att det ska vara fint väder hela veckan. Håller tummarna! Något mer jag vil hinna göra innan dessa två veckor är slut är att åka över en heldag till köpenhamn, gå på ströget, äta gott och shoppa lite till Theo. Vad säger ni, John & Sara? ;-) 
 
 


BVC

I torsdags var vi på bvc med Theo. Det var vägning och mätning som stod på schemat och mammas duktiga kille är uppe i 4120 gram och har blivit hela 54,5 cm lång! Min fina kille ♥
 


Semestertider!

Vi har gjort lite allt möjligt senaste dagarna faktiskt. Men kan ju berätta med lite bilder..
 
Vi har promenerat i bokskogen med Sara och John, så kollade vi på slottet, getter, rådjur och njöt av vädret. Mysig promenad!
Theo tyckte också det var mysigt, även om det var lite skumpigt i skogen. Han är vaken jätte mycket på dagarna nu och sover bra på nätterna istället. Skulle tro att det dels är en tillväxtperiod men mycket på grund av värmen. Det gör mig dock inget eftersom han oftast är nöjd när han är vaken ♥
Sen åkte vi och mös på stranden i Falsterbo med picknick. Jag är numera förlovad :-) 17/6-13 ♥ 
Min stiliga karl!
Mammas strandbebis! Dagen efter var vi på stranden igen med Sara, John & Douglas. Vi hade ett soltält, solhatt, vatten som jag hällde på Theo och jag ammade massor. Det gick bra en stund men det var så varmt ute den dagen att det blev ändå för varmt så jag vågade inte vara kvar på stranden. Nästa gång har vi parasoll istället så det fläktar mer och en handfläkt så vi kan svalka av ordentligt när det blir varmt.
Slagen hjälte ♥
 


Tisdag

Jag har inte så mycket vettigt att skriva just nu faktiskt. Theo har varit vaken stor del av dagen, och sen var han supertrött men jag tror han hade ont i magen och därför kunde han inte somna. Men så tillslut somnade han bredvid mig här i sängen och nu ligger jag och kikar på min fina lite hela tiden. Han är verkligen perfekt lilla Theo och jag älskar honom till månen och tillbaka. 
 
Och så saknar jag min Big. Ibland känns avståndet mellan oss jobbigare än vanligt och idag är en sån dag. Jag älskar dig min fina vän och tänker på dig varje dag, men varje gång jag ska ringa dig så vaknar Theo/ska ha ny blöja/vill ammas osv. Men du är bäst iaf ♥

Igårkväll när vi kom hem från John och Sara så var Theo så trött att han somande i sängen utan att ha ätit. Sedan vaknade han istället någon timme senare och ville ha mat :-)
Imorse övade vi nacken, mammas duktiga kille ♥
 
 


Dopplanering

Jag är i full färd med att planera dopet, det blir ett tidigt dop eftersom lillkillen måste kunna ha klänningen som hans pappa och farbror haft, och dom var bara två månader på sina dop och klänningen är därför i den storleken. Men det gör ingenting att han är så liten, jag har ju tid på mig så det känns ok ändå. Det som är klart är iallafall följande
- Bestämt och bokat kyrkan
- Varit där och valt ut lokal och bokat den
- Gjort gästlista
- Beställt inbjudningskort
- Börjat fundera på menyn, blir nog smörgårdstårta först och sedan fika
- Valt gudföräldrar
 
Sen ska ju prästen ringa och jag antar att vi då ska välja psalmer och lite sådant. Ska även börja fundera på dekoration och vad för slags fika vi ska ha. Sen är det kläder till oss alla tre som ska kikas ut, mer kommer jag inte på? 


Vaaaarmt

Oj vilken dag! Först åkte vi ut till Jägersro för att köpa lite fler kortärmade bodys i större storlek då de i storlek 50 redan börjar bli små (!!), han växer så det knakar min lilla kille. Jag förstår verkligen varför folk sa åt en att inte köpa för mycket kläder i storlek 50-56 för de växer fort de små liven :-) Sedan åkte vi hem och lämnade bilen lite snabbt och tänkte promenera ner på stan, men klockan var vid lunchtid och solen stod som högstoch gassade in i vagnen och trots att vi hängde filt för att skydda gick det inte. Så vi tog bussen ner istället väl framme åt vi lite mat, kikade i affärer och mös lilla familjen bara. Sen promenerade vi hem istället för då låg solen på rätt håll och det var skugga i vagnen.
 
Det är inte lätt att vara bebis mitt i sommarvärmen, Theo tycker det är jättejobbigt med värmen och trots att vi låter han ligga i kortärmad body och hemma bara i blöja så blir han varm stackarn. Och ännu värre när vi ammar för jag är alltid väldigt varm så lille vännen steks ju då. Trots att vi hade fläkten på tyckte jag han kändes varm så han fick ett skönt bad och då svalkades han och blev toknöjd. Mammas hjärta ♥ Jag kan fortfarande inte fatta att denna perfekta lilla bebis är min son. Han ligger bredvid mig nu och pillar mig på armen med sina små små fingrar och jag känner mig verkligen lycklig. I 18 dagars tid har han förgyllt mitt liv något otroligt och det är så kul att man märker att han är vaken mer och mer, börjar vara med mer och man märker en helt annan kontakt. 
 
 


Älskade trollunge

Fyfan vilken kväll. Theo, som i vanliga fall är världens snällaste bebis, har gråtit massor ikväll. Efter en hel del vyssande, tuttande, kramar, mag-massage och gud vet allt man testar så lyckades han somna. Jag tror han tyckte värmen var jobbig för när vi satte på fläkten lyckades han tillslut komma till ro och somnade i min famn. Älskade bebis, det gör verkligen fruktansvärt ont i mig när han gråter. Jag klarar inte av att han har ont i magen eller på något annat sätt mår dåligt för då kommer tårarna på mig också.. Hur länge är man såhär blödig? Det funkar ju inte att jag också blir ledsen när han är det. Det är verkligen sjukt hur stor kärleken till ens barn är. Jag älskar dig så jag tror jag ska spricka!! 
 
Hos farmor och grillar
Stora killen sov i sin säng för första gången, i tre timmar sov han där sen fick han ligga mellan oss igen eftersom han skulle äta ♥
Mammas trollis
Och bada börjar äntligen bli skönt! Till och med så bra att man kan somna ;-)
 
 
 


Mammas stooora kille

Idag var bvc här för inskrivning och vägning. Gissa hur duktig han varit min fina kille?! Han föddes på 3620, gick ner till 3410 när vi åkte hem från BB, sen var han upp på 3545 gram på återbesöket. Idag vägde min stora kille 3910 (!!) gram! Wiiihoo var det gjorde mamma-hjärtat glatt! Man oroar sig såklart och funderar över ifall det funkar och ifall min mjölk räcker, och nu har man fått veta att det duger gott och väl åt vår fina kille ♥
 
Idag var fina Tilda här och mös också, Theo bjöd på sitt bästa humör och visade henne hur han brukar gympa. Sedan åt han lite, och fick sen ligga och mysa i Tildas famn. Mammas och pappas charmör, som vi älskar dig! 
 
 


8e Juli i bilder

Theo sov i vagnen när vi var nere på stan och åt glass
 
Douglas vilade också lite i vagnen, men roligast var fontänen
 
Älskling var glad
 
Så gick vi till en park, där klättrade Daniel högt upp i ett träd
 
Douglas och John klättrade också i träd
 
Sen åkte vi till falsterbo, Jenni var lyckligt ovetandes om att det skulle vara kallt i vattnet.
 
Douglas och Sara mös på stranden ♥
 
Markus, John & Daniel spelade boll, kastade fresbee och alla tre badade!
 
Theo sov i vagnen från det att vi gick ut på dagen tills att vi kom hem på kvällen. Sen var han piggelin hela natten istället. Men det var en mysig dag iallafall ♥
 
 
 
 
 


Lördag och mysdag

 
Min älskade myskille, 11 dagar ung
 
Vi har verkligen fått världens snällaste bebis. Han äter varannan/var tredje timme, han sover mycket och när han inte sover så är han mest nöjd. Just nu ligger han och sover bredvid mig medan Daniel är iväg och spelar Fifa med vänner och jag dricker ett glas cola och njuter av att det är Lördag :-) 
 
Idag har vi varit ute på lååång promenad i solen. Det var så himla mysigt och jag njöt verkligen av att gå där i solen och kika på både min bebis och min stora kärlek ♥ Efter någon timme vaknade Theo och ville äta och nöden har ingen lag så vi parkerade oss på en bräda och åt. Det var en stund jag kommer plocka fram dagarna då allt kännt lite jobbigt för fytusan så mysigt det var. Det var skönt väder, min bebis stora ögon som tittade på mig och jag kände mig bara sådär löjligt lycklig. Jag känner mig lyckligt lottad som har så fin familj, och att just vi fick lilla Theo till oss. Klyschigt kanske, men mitt liv har verkligen fått en helt ny mening och det känns som att det är nu livet börjar. Mina pojkar är helt enkelt bäst! 


Ingen BVC

Det hade blivit dubbelbokat så det dök aldrig upp någon från bvc för att väga vår lilla prins. De ringde och ursäktade sig en timme efter de skulle varit här och eftersom han äter bra så fick det vänta tills på Tisdag. Lite oroande är det såklart, man vill ju veta att ens bebis går upp i vikt korrekt och sådär men jag får helt enkelt lita på att han får i sig det han ska med tanke på att han ammar bra och både kissar och bajsar bra. Och han är fortfarande lika go och rund om sina kinder så jag ska inte nojja i onödan. 
 
Nu sitter jag och älsklingen här och väntar på att Theo ska vakna och vilja ha mat, för sen ska vi åka till babyringen och köpa ett babygym till honom för slanten han fick av Daniels släkt. Sen ska vi handla hem lite mat också. Men vår prins sover hårdare än törnrosa så vi får glatt vänta :-) 


Mysvecka

Oj här var det dött. Men min familj har varit på besök och vi har haft fullt upp sedan de kom. Vi har varit ute i falsterbo och badat hundarna (Emma, Jeppe och Peter vågade sig i också trots att det blåste så mycket!), vi har spelat minigolf, haft grillkväll hos Anette, kollat film och såklart gosat med bebis i mängder. 
 
Idag var vi och shoppade lite till Theo. Han behövde tröjor/koftor för det hade vi bara en då vi inte räknat att det skulle behövas så många eftersom han kom på sommaren. Men jag insåg ju ganska direkt att det blåser en hel del här nere och på kvällarna så blir det väldigt kallt. Och mamma hade i uppdrag att köpa present från Sulle med familj till pysen så vi valde en superfin baseballtröja från Polarn och pyret. Mamma köpte även hon present till lillfisen ♥ Så fick han även paket på posten idag, det högg till i hjärtat när jag insåg vem det var ifrån.. Den finaste lilla teckningen låg däri och jag påmindes om hur mycket jag saknar den lilla tjejen, och att något saknas i Theos liv.. Men vi får kika på bilden på kylskåpet iallafall ♥
 
Imorgon kommer BVC hem hit och ska väga/mäta vår lilla prins, ska bli intressant att se hur mycket han gått upp och vi hoppas så klart på att han gått upp mycket :-) Mammas älskade fina bebis, om jag fick skulle jag ligga och pussa hans gosiga kinder hela dagarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!