Theos önskelista

Ja detta önskar sig Theo av tomten! Det mesta är från Kids concept och Jabadabado, allting är hittat på jollyroom.se - Undra om temat på hans blivande rum börjar synas?.. Haha! :-) 
 


Smakportion

Idag har jag och Theo haft en riktig återhämta-sig-dag. Har haft fullt upp i veckan, mina dagar har sett ut ungefär såhär alla dagar - skola mellan 8-17, på rasterna kommer Daniel med Theo så jag får amma honom eftersom han börjat vägra flaska, sen hem vid femtiden och amma igen, springa och träna, göra skoluppgifter och gosa med mitt hjärta. Så denna helg behöver jag verkligen bara vila upp mig. 
 
Theo har fått testa gröt för första gången i sitt liv idag, han tyckte det var SUPER! Hela smakportionen åt han upp och han ville ha mer men där fick jag säga stopp, så han inte får ont i magen :-) Så ny kvällsrutin här hemma är gröt! Sen någon dag här ska jag göra lite pureer han ska få testa också, tänkte potatis+bröstmjöl och morot+bröstmjölk. Tror det kan bli succé! 
 
 
Sen badade vi tillsammans och plaskade som attans. Han testade dyka under vattnet för första gången med huvudet också och tyckte det var så himla skoj. När han kom upp torkade han ögonen lite sen kom garvet. Hihi, jag tror vi måste börja på babysim :-) 


Vaccination

Ja det var vad som stod på dagens schema, Theo skulle få sin första vaccination och det var inte alls skoj tyckte herren. Han vart ledsen och tyckte det gjorde ont, men efter en stund släppte det och leksakerna var roliga igen. Mammas stora kille, vad ont det gjorde i hjärtat när de skulle sticka han ♥ Sen åkte vi hem och lagade korvstroganoff, Theo satt nöjt i bärselet under tiden även fast jag tycker det är lite läskigt att ha han så nära när jag lagar mat. Men är man försiktig så :-) 
 
Så surfade jag i vanlig ordning in på de bloggar jag läser och såg att Elaine efterlyste lite folk till en headerbild hon skulle ta så jag och Theo bestämde oss för att gå dit. Träffade ett helt gäng med trevliga människor och Elaine var precis sådär mysig och trevlig som man tror att hon är om man läser hennes blogg. Så efter korten var tagna i pildammsparken begav vi oss hela gänget till triangeln och fikade och tjitttjattade fram tills klockan var halv 8. Bör tilläggas att Theo somnade i vagenen påväg till Pildammarna kl 17 och sov tills jag tog i dörren här hemma kl 20. Slagen hjälte efter dagens vaccination, kan man lugnt säga! Nu ska jag krya ned i soffan en stund sen så lär jag väl bara förflytta mig till sängen, större anstänging än så orkar jag inte ikväll, godnatt! 


Sjukstuga

Hej hopp vilka dagar det varit här hemma. Det började med att Theo vaknade upp mitt i natten och inte kunde andas. Kom på att han varit väldigt slö i två dagar, men jag trodde att han var inne i en växtperiod eller något eftersom han var pigg i sig själv annars. Men sen slog förkylningen till och han fick feber och nästäppa. Och hosta stackarn. Igår vart han feberfri men fortfarande snorig, samma status idag. 
 
Men då börjar nästa, Daniel har spytt som en gris sen igår och idag fick han andningssvårigheter och bröstsmärta så vi fick åka in till akuten med honom också, då fick han inhalera. Nu står han på medicin och ska inhalera vid behov. Ligger helt utslagen med feber i soffan stackarn ♥
 
Så när Theo vaknar ska vi bege oss mot affären för att köpa yoghurt och glass till stora sjuklingen så får det bli hemmakväll här. Planen var egentligen att fira fina Johanna som fyller år idag (hurra hurra!), men Daniel kan verkligen inte vara ensam med Theo just nu så fick tyvärr ställa in det. Men bara min fina blir bra så ♥
 
Det kliar i min kropp för jag vill och träna men det får också vänta, men så snart Daniel är på benen igen så hoppas jag att jag får springa på ett pass. Eller åtminstone gå lite på löpbandet. Nästa vecka tar vi nya tag :-) 
 
Jag älskar er mina fina killar, utan er vore jag inget.
 


Söndag och lek

 
Stora killen i sitt babygym. Idag har han rullat från ryg till mage flera gånger, han drar i alla leksaker och älskar när man leker med honom. Han utvecklas verkligen mer och mer för varje dag och det är så kul att få vara med och se. 
 
Pratar gör han mest hela tiden. Jollrar och testar stämbanden och pratar man med honom får man svar tillbaka. Han formar munnen på olika vis och tycker det är dö-kul att det kommer olika sorts ljud.
 
 
Mammas finaste ♥


Kusinerna på besök

Theo tittar fundersamt på sin kusin, helt plötsligt känns inte Theo sådär jätteliten längre.. hihi ♥
 
 
Älskade buse, du har de allra vackraste nyfikna ögonen.
 
 
Malou ville följa med och golfa, uppfixad och hela köret. Trots att hon lagt så mycket tid på att sminka sig fick hon nej av killarna.. Undrar varför? 
 
Det här burret har jag trasslat mina fingrar i hela helgen. Klappat, gosat, en och annan puss har jag också fått. Mosters älskade tjej, vad tiden går fort.
 
 
Och så har vi spenderat dagarna med att gosa med bebisar, lekt med Malou, varit nere på mobilia, varit på Ikea, druckit alldeles för mycket läsk och bara haft det mysigt. En helt underbar helg helt enkelt! ♥
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!