Babyskydd

 
Vi valde ett babyskydd från Brio och det var inte svårare än så att vi var på babyringen och skulle kika på olika varianter och så fastnade vi för denna. Det är alltså en Brio Primo i färgen jeansblå/svart och passar oss utmärkt! Just nu ligger den hemma hos svärmor då hon har mycket mer plats än vad vi har så vi hämtar den när det närmar sig så slipper den stå i vardagsrummet och samla damm innan. 
 


Bebbens hörna i badrummet

Idag satte vi upp badkarsskötbordet i badrummet. Egentligen hade vi tänkt vänta ett par veckor till så vi slipper konka upp och ned på den innan han kommit men eftersom vi ska ha lite kalas här hemma för Daniels släktingar nästa helg och de ville se bebisens alla saker fick den åka upp tidigare än planerat. Men det gör inte mig någonting, det ser så mysigt ut och alla dessa moment gör så att det känns ett litet steg närmare kotten ♥
 
 
Skötbordet innehåller blöjor, våtservetter, torklappar, skumgummilappar, tops, babyolja, babytvål, babyshampoo, zinksalva för eksem, bepanthen för röd rumpa (och ömma bröst vid amning), febertermometer, nagelvårdsset, nässug, badtermometer. Och så ligger även skötbordsunderläggen och småhanddukar i lådan så man har det nära till hands, kan tänka mig att det sker en och annan olycka på skötbordet när man precis tagit av blöjan, hihi. Och såklart blöjhinken, som är en sådan här .
 
Tänk att man kan längta efter att få byta blöja?.. Det trodde jag aldrig! 


Party hos Sara!

Ikväll har det varit sexparty hemma hos Sara, så det kom dit en tjej och berättade lite om olika produkter så fick folk köpa vad som man nu fann intressant (precis som alla andra sexpartyn ser ut). Har haft en supertrevlig kväll och umgåts med fina tjejer. Dock måste jag säga att jag önskade att jag också fick dricka vin och strawberry daiquiri för att sen gå ut och dansa, men efter sommaren så kanske det blir min tur.. Haha.
 
Förresten! Jag har hittat ett sätt att lösa mitt stora köpa-filt-samvete. Jag har hittat en filt jag tycker är nästan lika fin och som dessutom passar till vagnen i färgerna, för endast 199 kr istället för 799 kr (!!!!). Ett himla stort kap och det blev en beställning på direkten. Jag är lite bekymrad över att den ska vara lite stor men den får vikas dubbelt eller så får jag klippa den och sy en sömn tvärs över bara. Så det löser sig! 


Bebis önskar sig..

Något jag har kikat på sedan jag blev gravid är detta helt underbara lapptäcke som jag vill ha i vagnen. Då bebis kommer på sommaren känns en åkpåse lite för varmt och istället har jag tänkt bädda vagnen med lakan, kudde och så en filt bara. Men detta lapptäcket har verkligen fastnat och det är en sån där kärlek som man bara måste ha. Det finns bara ett problem, och det är att jag blir för snål. Det lilla täcket som är till för vagn kostar 799 svenska riksdaler och jag känner att det tar emot lite att köpa EN filt för 800 spänn.. Men samtidigt har jag i flera månaders tid kikat på täcket och ooo:at mig och mmm:at mig, och borde man inte då unna sig själv och bebis det när man bilvit sådär kär? Haha.
 
Därför har jag bestämt mig för en sak. Jag och Daniel är ganska duktiga på att spara pengar och spar en slant varje månad, både precis när pengarna kommer in och så för vi båda två över det som finns kvar kvällen innan nästa omgång pengar trillar in. Eftersom jag sparat en slant denna månad redan, så om jag i slutet av denna månad har pengar över tänker jag istället för att föra över dem unna mig detta underbara lapptäcke. Ellllleeeer.. så köper jag det nu när jag fyller år och säkerligen får en liten slant och då känns det inte "lika dumt" eftersom födelsedagspengarna används istället för att tjoffas rakt in på sparkontot.
 
Aja en sak är säker iallafall, och det är att jag måste ha det och måste hitta ett sätt som lindrar mitt samvete lite eftersom jag tycker det är lite väl dyrt. 
 
 


Biobesök

Ikväll har jag & älskling varit ute med Sara & John. Först åt vi pizza på V.E.S.P.A och den var väldigt god måste jag säga, sedan var vi och såg nya Iron man på royal. Den var också himla bra, inte den bästa av dem men helt klart i samma kvalitetsnivå. Men nu är jag väldans trött så nu säger jag godnatt och avslutar med en bild på världens gosigaste nybadade små fossingar, de tillhör min kompis Douglas ♥
 


Tillväxtultraljud

 

En liten fot ♥
 
 
En liten suris i profil ♥
 
Bebis mådde helfint inne i magen och väger i dagsläget 2200 gram. Han beräknas väga 3800 om han kommer på utsatt datum och jag kan inte vara mer än nöjd. Min fina lilla kille, som jag älskar dig redan. Barnmorskan gjorde allt vad hon kunde för att få fina bilder på ansiktet men han vägrade kika fram, han ligger med huvudet nedåt och ansiktet ned mot bäcknet så att säga, tillslut lyckades hon buffa så han kika fram lite i profil iallafall men man såg hur hela läppen började hänga när hon bökade med magen, hihi. Han ville inte att vi skulle bråka med honom helt enkelt. Men det är så häftigt att få se sin lilla bebis och så befriande att höra att allt ser så bra ut. Tio fingrar, tio tår, en snopp, hjärtat såg fint ut och lika så hjärna och mage. Det värmer så i hjärtat att höra. 
 
Och idag köpte vi allting till skötbordet, ett paket blöjor i storlek 1 och ett paket i storlek 2, våtservetter, torklappar och skumgummilappar, olja till bad, shampoo och kräm till röd rumpa. Nu fattas inte mycket föruom blöjhink, thermos, babygym, bröstpump och lite fler nappflaskor och nappar samt lite badhanddukar till lillen. Sedan är banne mig allting redo för bebisens ankomst och jag kunde inte längta mer efter min prins ♥


Fint från newbie

Jag tycker Newbie har så himla mysiga kläder och jag har redan en hel del från Kappahls sortiment, men dessa fyra sötsakerna får hemskt gärna flytta in i lillens byrå. Jag har dock bestämt att jag inte ska köpa så mycket mer än det vi redan har för vi börjar få ihop en hel del och jag är dels rädd för att vi inte ska hinna använda allting och dels vill jag inte köpa allt jag önskar för då kan man inte önska något av familjen sen. 
 
Nej nu ska jag värma en pirog och lägga mig framför tvn tills älskling kommer hem, då ska vi på ultraljud och kika på vår finaste älskling och efter det ska vi storhandla. Tänkte köpa hem första paketet blöjor idag, hihi ♥ 
 


Wiihoo! Jag vann!

Ja men visst är det så! Jag var ju med och tävlade om ett fint babynest inne hos Junimama.blogg.se för ett litet tag sedan, och idag fick jag ett mail om att hon dragit lott och att jag hade vunnit! Vilken himlans tur och vad glad jag blev!
 
Jag har faktiskt suttit i flera dagar och funderat på om jag ska beställa ett eller kanske till och med köpa ett på babyringen (såg att de hade sådana sist vi var där) eftersom att jag aldrig brukar vinna saker och det vore väldans mysigt för bebis att ha ett nest. Men nu slipper jag det och får ett fint och välgjort babynest, och jag får till och med välja tyg/färg :-) ♥ Tack så himla mycket Junimama.blogg.se & Emmiesbabynest.se
 
Bild lånad från Emmiesbabynest.se


Vecka 33

Här går det undan!  Nu kliver vi in i vecka 33 och jag minns när jag själv bara var i runt vecka 20 och läste om andra som var i vecka 33,34,35 osv. Kommer ihåg att jag tänkte att "nu är det inte alls långt kvar för de tjejerna!" men nu när jag själv kliver in i här känns det som evigheter kvar konstigt nog. Det är visserligen bara 55 dagar kvar och det är ju inte alls lång tid men nu längtar vi så in i bomben här hemma ♥
 
Magen växer på och det känns, när jag skyndar eller stressar får jag direkt sammandragningar som tvingar mig sakta ned. Huvudet ligger ju nedåt och när jag går så får jag till och från känningar i bäcknet. Nu för tiden när bebis lever rövare inne i magen så både syns och känns det otroligt mycket. Ibland kommer han åt revben och ibland sträcker han på sig så mycket att man undrar om han tänker ta sig ut genom naveln ;) Men det gör inte så mycket för så länge han mår bra där inne så är jag nöjd. 
 
 
Lilla busen, tänka sig att snart ses vi! Mamma och pappa längtar så efter dig! 
 
 


Förlossningsförberedande

 
Idag var jag och älsklingen på kk för att lyssna på en föreläsning om vad som komma skall. Jag hade dock väntat mig lite information om smärtlindring men det tog de inte upp alls. Det handlade om hur förlossningsrummen såg ut, vad som sker när man kommer dit och vilka som arbetar där. Ungefär dessa ämnen berörde barnmorskorna så det var inget som vi inte redan visste om men det var trevligt iallafall att få en liten inblick. 
 
Annars har dagen gått i ett. Har putsat fönster, strykit och bytt gardiner, dammsugit och skurat golv, skurat alla skåpluckor i kök och alla garderobsdörrar i hallen, torkat väggar osv. Känns jätte skönt att ha detta gjort innan våra födelsedagar och innan bebisen kommer för putsa fönster är inget jag kommer prioritera när bebben är här. Då är det bara dammsuga och torka golv/damma som krävs för underhåll :) 
 
Låt morgondagen gå fort för på Torsdag får vi se älsklingen i magen igen.. Som jag längtar!!
 
 


Helgen

Då var det söndag igen och helgen har gått himla snabbt! Igår var vi ut och firade Jenni på hennes 27års dag. Först var vi hos Jenni och Markus och grillde en korv och umgicks ett par timmar för att sedan bege oss till Lemongrass. Det var ett mysigt ställe med god mat men ljudnivån var otroligt hög. Sedan efter maten åkte vi tillbaka hem till födelsedagsbarnet och fortsatte umgås/dricka(läsk för min del)/spela spel osv. En trevlig dag och kväll tackar vi alla inblandade för! 
 
Stupade inte i sängen fören halv tre tror jag klockan hunnit bli och då var min gravida kropp färdig för länge sen! ;) 
 
Idag har vi varit till Emporia för att köpa jeans till älsklingen, och snart bär det av hem till svärmor för mat. Mysig söndag och imorgon börjar en fullspäckad vecka!
 
 
 


Härliga fredag

 
Jag har verkligen världens bästa sambo. Han åkte iväg och skulle handla lite och kommer hem med en tidning och gifflar till sin gravida tjej, hur sött? ♥ 
 
Jag tog med mig ett glas coca cola, ett gäng gifflar och tidningen så la jag mig i ett bad och låg minst en timme och läste. Det finns inte mycket som slår att lägga sig i ett varmt bad och bara slappna av, speciellt nu när jag känner mig tung och får ont i rygg & fogar titt som tätt. Undra hur ofta man hinner det sen? Hihi. 


Barnmorskebesök

Idag har jag och bebbo varit hos barnmorskan, sf-måttet låg på 30 och det var tydligen helt normalt för vecka 32. Mitt blodtryck var också bra, och det var så mysigt att lyssna till bebis hjärtljud. 140 slag i minuten, och alltså har det minskat en del från innan. Men det är också vanligt att det blir mindre desto närmare förlossningen man kommer. Så skönt att allt går som det ska och att bebis har det bra där inne ♥
 
Jag har en hel del i skolan just nu och både jag och älskling fyller år snart. Jag har en känsla av att tiden här kommer springa iväg. Nästa vecka är fullproppad med aktiviteter
 
Måndag: Skola och prov
Tisdag: Föreläsning på kk om förlossningen
Onsdag: Skola
Torsdag: Ultraljud ♥
Fredag: Bio med vänner (nya ironman)
Lördag: Tjej-party hos Sara
 
Jag längtar massor tills Juni men försöker även att njuta av tiden som ensam med min fina. Känns som att tiden kommer gå fort nu och sen är han helt plötsligt här och lilla familjen växer från två till tre. Lycka! 
 
En av figurerna till bebis sängmobil, den är himla fin med massa träfigurer. Och så ser man även den otroligt fina filten bebis fått i present. Det är en vacker mormorsfilt och ser ut precis så som jag önskat. Det ligger så mycket tid och kärlek bakom den som gör den extra speciell. 


Vecka 32

Idag kliver vi in i vecka 32 (31+0) och har därmed ganska så exakt två månader kvar. Jag känner av att bebis börjar bli stor nu för när han har riktigt party där inne så upplever jag det ibland som att jag tappar andan för en sekund ungefär, när han sparkar på något eller trycker undan något så kommer det ibland ett och annat smickrande 'huuuuuuh' från mig.
 
Nu kommer jag även börja gå varannan vecka hos barnmorskan så kontrollerna blir lite tätare. Nu på fredag ska jag dit och nästa vecka på torsdag är det dags för ultraljud igen. Som jag längtar efter att få se lillkotten igen och jag hoppas verkligen det är en snäll barnmorska så vi får se i 3D, vad häftigt det hade varit! Undrar om han är stor eller liten eller alldeles på kurvan? Jag hoppas verkligen på att han inte är större än vanligt, en del i min bakomliggande förlossningsrädsla handlar om just en riktigt stor bebis. Jag smäller av om de uppskattar att en klump på över 4 kilo ska ut genom vajazzle liksom. Men ut ska han och ut kommer han, oavsett hur stor han är! 
 
Inatt hände förresten något som gjorde mig ganska så rädd. Jag vaknade av att jag hade ont i magen. Det var som väldigt stark menssmärta som höll i sig och så släppte det, två minuter senare kom samma krampliknande onda känsla och så höll det på sådär ett tag. Jag misstäkte att det var förverkar eller sammandragningar men så läste jag att förvärkar inte ska göra ont?? Idag har jag inte haft ont i magen på något vis så jag är inte orolig, jag undrar mest vad det var för något? För det kändes ganska mycket med tanke på att jag till och med vaknade av det. Kroppen förbereder väl sig på att det inom en snar framtid ska hända ganska mycket med den. 
 
Ett stycke bebis i ett stycke stor mage. 


Tävling!

Jag är med och tävlar om ett babynest hos Junimama.blogg.se, de ser så mysiga ut så nu håller vi tummarna! (Lite roligt för hon väntar sitt första barn 18e Juni precis som jag, och ännu roligare är att jag såg att hon också ska föda på kk i malmö. Kanske springer vi in i varandra på bb? ;) hihi) Tävlingen hittas här: http://junimama.blogg.se/2013/april/tavling.html
 
Bild lånad från http://emmiesbabynest.se


Allt är precis som det ska va - du behöver inte ändra någonting!



66 dagar kvar

 
Ja då är det 66 dagar kvar till beräknad ankomst. Hur galet är inte det då? Jag har kommit till en fas där jag inte kan fatta att jag ska bli mamma. Det är lite kul det där, för i början kunde jag verkligen inte ta in det och det var alldeles för overkligt att tänka sig själv som mamma. Sedan smälte det där in lite och jag kunde börja förstå att jo det är vår lilla bebis som ligger där i magen och jag ska ju faktiskt bli mamma. Men nu är det en ny fas igen där det börjar närma sig och jag kan inte förstå att lilla kotten som kommer komma faktiskt är vår. Mamma Lina och pappa Daniel. Så stort för oss men så litet för resten av världen. 


Dagen som varit

Idag började dagen i skolan, jobbade på som attan så vi kunde gå hem redan vid klockan 15. Älskling mötte upp mig så gick vi till elgiganten för att hämta ut mitt nya objektiv och så passade vi på att handla hem lite nödvändigheter från ICA. 
 
Sen lagade vi mat, på menyn stod hemmagjord pizza.
 
Världens finaste älskling, som fortfarande efter 5 år ger mig pirr i magen.
 
Sen underhöll jag mig själv med att klippa av alla lappar på lillkottens kläder,
det har blivit en hel del.
 
Och så har vi storstädat. Dammsugit, skurat golv, torkat lister, dammtorkat överallt osv. Nu får jag skylla mig själv för jag har foglossningen från helvetet men fy så behövligt det var att få städat lite här hemma. Nu ska jag lägga mig och kolla tv och fortsätta tycka synd om mig själv som har så fruktansvärt ont, natti natti. 


Saker jag inte visste

Okej nu sitter jag här och stirrar rakt in i skrämen. Jag kliar mig lite lätt i huvudet och undrar vad fan jag gett mig in i.. För att förklara kanske jag ska berätta att jag spenderat senaste timmen åt forskning, och inte vilken forskning som helst utan jag har forskat i kvinnors upplevelser efter en förlossning och jag blev mer än chockad. Så många saker man inte berättar för gravida kvinnor?! Är det för att det är lite tabu? Pinsamt? Haaaarregud. Tänkte berätta lite om vad jag fått lära mig idag:
 
- Många gravida kvinnor kissar i duschen de första 1-2 veckorna efter förlossningen för att det svider så mycket att kissa (trevligt, då får väl rengöringsmedlet flytta in i badrummet..)
- Avslaget luktar tydligen väldigt illa. Ungefär som att en råtta krypit upp i muffen och dött (hur fan ska man kunna träffa människor och veta att man luktar skunk mellan bena?! Får lägga en sådan doftgran i trosan..)
- Efter förlossningen har man så ont i muffen att det gör ont att sitta ned, ibland i flera dagar (detta är visserligen ganska självklart, men ingenting jag tänkt på innan) 
- Att bebisen kan skrika av hunger i flera dygn trots att man ammar konstant, för att den riktiga mjölken inte runnit till och råmjölken inte alltid räcker (hej påsar under ögonen och såriga bröstvårtor av dygnet-runt-ammning). 
- Att moderkakan kan dröja upp till tio minuter innan man behöver krysta ut den (wtf? trodde man krystade ut den någon minut efter bebisen kommit ut, för att värkarna "är igång" så att säga??) 
 
Och dessa saker är bara ett fåtal av det jag hittat i min forskning kring saker man som gravid inte vet. Varför pratar man inte om dessa saker hos barnmorskan? Är det för att låta dessa mindre trevliga saker bli en trevlig överraskning för oss förstagångsmammor? Nu är det bara hålla tummarna att avslaget slutar efter någon vecka, att amningen funkar, att jag slipper kissa i duschen och att moderkakan kommer ut som den ska så jag kan uppdatera bloggen med en helt ny lista där jag förklarar vad underbart det var att föda ;) 


Vecka 31

 
Idag kliver vi in i vecka 31 (30+0) och kan checka av ännu en milstolpe, skönt som attan! Varje vecka som går gör mig lugnare och lugnare och jag känner mig så lyckligt lottad som sluppit komplikationer (peppar peppar!). För när man är gravid och tung vill man att bebis gärna får komma tidigare, får man gå över tiden så klagas det hej villt (självklart förståeligt) men får man barn för tidigt och får spendera tid på sjukhuset så är man avis på de personer som faktiskt får gå hela graviditeten (lika förståeligt detta). Därför känner jag mig tacksam över varje dag lillfisen är kvar i magen för det betyder att han har det bra där inne ♥
 
Tröttheten kommer smygandes och jag börjar känna av att jag faktiskt är höggravid. När jag är i skolan kan jag längta så mycket efter min säng att jag blir gråtfärdig. Haha, det är nästan sant. Men jag har så svårt att sova på nätterna, jag vaknar till och från hela tiden. Antingen måste jag kissa eller så är lillfisen vaken och sparkar undan ett och annat organ eller så ligger jag konstigt. Så på senaste tiden har sömnen blivit drabbad och jag önskar så att det inte är såhär fram till förlossningen för när bebis kommer vill jag känna mig något utvilad iaf. Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring? 
 
Nej nu ska jag unna mig ett glas cola och sedan hoppa in i en dusch (HA! vem försöker jag lura? Jag ska vagga in i en dusch..)


Allmänt babbel

Tjena! 
 
Jag och bebis har haft en skön och lugn början på denna måndag och klev inte upp fören klockan var tio imorse. Men vi har hunnit rensa i garderoben och lagt alla "icke-gravid-kläder" kläder längst in och de kläder jag kan ha i fina högar längst ut i garderoben. Skönt att slippe rota bland allt varje gång, nu behöver jag bara välja mellan det som går på över magen.
 
Och så har jag varit och beställt ett objektiv nere på elgiganten, ett porträttobjektiv med mycket lägre bländartal, så jag kan ta maaaassor med fina kort på lillkotten när han kommer. De skulle få in det den här veckan så nu går jag och väntar på att de ska skicka ett sms om att det kommit. Då blir det till att öva så man får in snitsen till Juni. 
 
Vad har vi mer hittat på? Jo vi har börjat skriva en lista om vad som ska packas med ner till BB. Väskan tänker jag nog inte packa fören runt vecka 35, (alltså om typ fyra veckor?! tiden går så snabbt!) men listan har jag börjat på, dels för att behöver vi panikpacka väskan innan så kan man bara följa listan men även för att man då kan fylla på med sådant man tror är bra att ha med. Så länge kamera och mina blodpapper finns med går ju resten att ordna utifall att man glömmer något. 
 
Just nu ligger han och bökar inne i magen, vet inte om han sträcker på sig eller vad han gör men magen står rätt ut på vissa ställen ibland, hihi mammas älskade skrutt ♥
 
Nej nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig klar!


Den blå planet

Gårdagen spenderades tillsammans med vänner. Vid elvatiden åkte vi mot Danmark för att gå på ett enormt akvarium. Vi möttes av en enorm kö men tiden gick rätt fort och vi kom in ganska snabbt ändå tyckte vi. Måste dock säga att vi inte vart jätteimpade av det vi såg, men den trevliga dagen vägde upp och Den blå planet fick betyget 3/5 fiskar och helt klart värt att spendera en lördag på. Douglas tyckte fiskarna var roliga och tyckte nog mamma och pappa också skulle skaffa sig sådär stort akvarium ;) 
 
När vi kommit tillbaka till Malmö åkte vi ner på stan för att äta mat och jag säger bara mmmmhhhh.. Vi åt på en amerikansk hamburgerrestaurang där man fick komponera ihop sin meny själv. Enorma burgare med goda tillbehör! Så det lär vi säkert göra om ♥
 
 
"I Danmark måste man dricka öl!" tyckte grabbarna. 
Fina tjejer glada över solen och starbucks! 
Denna var riktigt god och vi var ju trots allt på minisemester.
Fiskstim. 
Gullig säl ♥
Vackra Jenni!
Douglas precis nyvaken ♥
Fishyfishy!
Det var varmt, men roligt med fiskar tyckte Douglas.
Dääär! Ropar Douglas när han såg fisken. 
Hammarhajen. Jag hade väntat mig häftiga vithajar som matades med någon ur personalen, men små hammarhajar gick bra de också. 


Barnmorskebesök och vild bebis

Idag går vi in i vecka 30 (29+0) wihooo! Detta betyder att det är elva veckor kvar eller 76 dagar om man hellre vill det. Magen börjar bli stor nu och bebis växer så han knakar. 
 
Igår var vi hos barnmorskan och gjorde sockerbelastning. För att göra detta ska man fasta från kl 00 kvällen innan. Detta skulle inte bli nå problem tänkte jag eftersom jag ändå brukar somna kl 23. Jo men visst! Klockan tolv på kvällen låg jag där, och nog allt kurrade det lite i magen. Typiskt! När jag vaknade så kurrade det som attan i magen, och jag som inte ens fick dricka vatten. Men jag skalade ett par morötter och bredde en dubbelmacka och la i väskan för jag tänkte äta direkt efter provet var taget då jag blir så illamående när jag inte äter (och hungrig såklart!) Sockerprovet var bra, inga tecken på diabetes eller så. Mitt järnvärde var också bra, likaså mitt blodtryck. Sf-måttet låg på 27 och det är tydligen också helt normalt i min vecka, och bebisens hjärtljud var normala. Det tackar vi för. Har gått upp 12 kilo sedan graviditeten började och mer lär det bli, men äsch desto mer kommer jag gå ned sen efteråt =) Så det spelar inte så stor roll. 
 
Justja! Sist vi var hos barnmorskan vart hon så full i skratt för när hon skulle lyssna på bebisens hjärtljud vägrade han ligga still. Hon fick leta och leta och jaga för han rullade runt som attan och när hon väl hittade en plats och han låg still så började han sparka på maskinen istället. En riktig liten buse alltså! Och samma sak hände igår, fast nu har han ju börjat få lite mer styrka i sparkarna. Så när hon kletade på gele och började köra runt med stickan så började han sparka så hela magen vart helt sned, och hon fick sig återigen ett gott skratt, eftersom hela stickan flyttade på sig när han sparkade omkring därinne. Tillslut la han sig med ryggen mot min navel och hon hittade ett perfekt läge att lyssna hans hjärtljud på ♥ Det är det mysigaste ljudet i världen, och jag älskar min lilla bebis massor. Ingenting i världen är längre lika viktigt som du.
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!