Vaccination

Ja det var vad som stod på dagens schema, Theo skulle få sin första vaccination och det var inte alls skoj tyckte herren. Han vart ledsen och tyckte det gjorde ont, men efter en stund släppte det och leksakerna var roliga igen. Mammas stora kille, vad ont det gjorde i hjärtat när de skulle sticka han ♥ Sen åkte vi hem och lagade korvstroganoff, Theo satt nöjt i bärselet under tiden även fast jag tycker det är lite läskigt att ha han så nära när jag lagar mat. Men är man försiktig så :-) 
 
Så surfade jag i vanlig ordning in på de bloggar jag läser och såg att Elaine efterlyste lite folk till en headerbild hon skulle ta så jag och Theo bestämde oss för att gå dit. Träffade ett helt gäng med trevliga människor och Elaine var precis sådär mysig och trevlig som man tror att hon är om man läser hennes blogg. Så efter korten var tagna i pildammsparken begav vi oss hela gänget till triangeln och fikade och tjitttjattade fram tills klockan var halv 8. Bör tilläggas att Theo somnade i vagenen påväg till Pildammarna kl 17 och sov tills jag tog i dörren här hemma kl 20. Slagen hjälte efter dagens vaccination, kan man lugnt säga! Nu ska jag krya ned i soffan en stund sen så lär jag väl bara förflytta mig till sängen, större anstänging än så orkar jag inte ikväll, godnatt! 


Postat av: Sara

Jotack, jag minns första vaccinationen Douglas var ju fortfarande så tunn då iom bråcket så de fick nypa ihop lite skinn så det inte skulle gå rätt ner i muskeln. Han drog ett djupt andetag sedan kom det, det värsta tjutet ever! :'( men han blev lugn efter en liten stund igen, vilket kändes skönt! Då får vi se om han blir lite febrig om några dagar.
Kul att vara med på en blogg ju! Spännande!

Vi saknar er här hemma, Douglas ropar efter sin Tusse ;)

Svar: Nä men lilla vännen ♥ fy det är verkligen inte roligt alltså. Men det är ett nödvändigt ont :(Hihi ja det var kul att träffa massa människor och socialisera sig lite :) vi saknar er också ju! Gjorde en maträtt som vart aaaasgod och då tänkte jag på er att ni ska få den nästa gång ni kommer :) kött och en sjukt god sås i ugnen, hihi.
None None

2013-10-15 @ 06:55:21
URL: http://fajndivajn.wordpress.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!