Mammas glada tomte

 
Åh vad mamma älskar dig, finaste lilla charmtrollet. 
 


ho-ho?

Förlåt för att det varit så dött här inne, det är illa när man får höra "Ja men Lina jag VEEET vad Theo önskar sig nu, uppdatera bloggen!!" haha, opsi! Men nu så är vi igång igen. Skolan rullar på i snabb takt, det är en av anledningarna till att jag inte bloggat så mycket. Jag har pluggat,pluggat,pluggat, gosat bebis, försökt hinna med att ta hand om ett hem och hitta tid till min kära också. Men det är snart bara en termin kvar innan jag är färdigutbildad.. jisses vad spännande, läskigt, roligt, men också väääldans nervöst. Kommer jag få ett jobb? Vart isåfall? osv osv.
 
 
Men med Theo är det bra! Han utvecklas mer och mer för var dag som går. Det nya just nu är att krya/åla sig fram och bak samt att rulla från mage till rygg. Han började ju rulla redan när han var tre månader men nu rullar han kanoners från båda håll. Mammahjärtat svämmar över av stolthet ♥
Han äter även bra, gröt är smaskens men allra godast är om man får puré till. Katrinplommon, aprikos, banan, päron är lite av det han fått och jag glädjer mig att han är så nyfiken på mat. En annan stor grej är att vi sagt adjö till liggdelen på vagnen och sagt välkommen till sittdelen. Det funkade med liggdelen när han var trött, men gick man ut och han var pigg så vart det många gånger ett himla liv. Vi har nämligen en liten Nicke-nyfiken (lik sin mamma!) som vill vara med och titta hela tiden. Så sittdelen funkar strålande och inte en gång har han bråkat i den. Han sitter nöjt och ler och upptäcker världen :-) 
 
 
Tänk vad stor han börjar bli. Mammas bustroll, vad vore jag utan dig? 
 
 
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!