Handelscollege?

Phew! Är helt slut just nu. Idag har jag hunnit med att gå på mässa, göra lunch, dammsuga, skura alla golv, göra i ordning badrummet (handlat hem ny badrumsmatta och hyllor), gått med soporna och snart tänkte jag börja med maten så den är färdig när älskling kommer hem. Korvstroganoff står på menyn idag (Hemmafrun nummer 1!).

Mässan jag var på var iaf genom "jobbgarantin för unga", så kunde man välja bland lite olika "utbildningar" eller sysselsättningar. Eller ah, det var mest folkhögskolor där, vilket innebär repetera grundämnena man hade i gymnasiet. Eftersom jag var rätt duktig i skolan så kände jag att det inte riktigt var något för mig att sitta och repetera Svenska och Engelska liksom. Men jag beslutade mig för att ta Handelscollege som nummer 1 av tre val, så får se om jag "kommer in" (alltså det känns lite som låtsasutbildningar? därför jag sätter kaninöron överallt.. sorry! haha). Men min stora stora önskan är ju om jag kommer in på högskolan,och får läsa psykiatrisk omvårdnad eller socionom. Man får ju inga antagningsbesked fören 12e Juli, så det är bara att vänta och se och skulle jag inte komma in hade det ju varit super om jag fick gå handelscollege och sedan kanske få arbeta i butik, tills nästa studietillfälle ges! :)

Och annars då? Fick tillbaka finfina skattepengar, det kom lägligt vill ja lova då min dator havererade så det var bara att traska ned på expert och köpa en ny. Det vart en Asus, grymt bra (och fin! viktigt!) så känner mig nöjd. Kan till och med spela Diablo III på den så den är mer än duglig för mig!

Sparandet går frammåt, jag och Daniel sparar ju för framtiden. Ja menar det är rätt skönt att faktiskt ha handpenningen när man vill köpa lägenhet/hus, och skönt att kunna köpa alla saker man behöver när man ska ha barn och liknande. Och det känns tryggt att sparandet hela tiden går frammåt, snart når vi hundrastrecket och det känns så jävla grymt gjort av oss! Då siktar vi på miljonen istället! (eller hur var det nu med att sikta högt? haha..)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!